Vacatures


Een succesvol team… Daar wil je bij horen!

Voor ons kantoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega.  

Belastingadviseur

De functie

In deze functie beweeg je je over een breed werkterrein. Je werkt aan nationale belastingvraagstukken op elk fiscaal gebied maar adviseert ook over internationale loonbelasting en sociale zekerheidswetgeving. Verder werk je vanuit teamverband.

Wij bieden een carrière met aandacht voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, en een plezierige werkomgeving. Je krijgt de vrijheid en de ruimte om jezelf te ontplooien en kunt rekenen op begeleiding.

De functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding WO- opleiding Fiscaal recht;

  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;

  • Je bent een Teamplayer;

  • Je hebt een proactieve, integere en klantgerichte houding;

  • Gedegen kennis van Engelse taal;

  • Kennis van de Duitse taal is een pré.

Wij bieden

Wij bieden jou afwisseling, uitdaging en ruimte voor ontwikkeling. Verantwoordelijk werk binnen een professionele organisatie waar opleiding en coaching vanzelfsprekend zijn. Een goede work-life balance en collegialiteit staan bij ons voorop. Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Nieuwsgierig?

Stuur je motivatie en CV aan h.kallen@kallenaccountants.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Hans Kallen (Partner) telefonisch te bereiken op tel.nr. 046-474 94 40 of stuur een email naar h.kallen@kallenaccountants.nl  

Bedrijfsprofiel

Werken bij Kallen Accountants en Adviseurs betekent dat je deel uitmaakt van een team waarbinnen jouw inbreng van wezenlijk belang is. De sfeer is informeel, de organisatie plat. Aan de slag bij Kallen Accountants en Adviseurs is in de eerste plaats aan de slag voor onze klanten, hen met raad en daad ondersteunen in hun ondernemerschap. Kallen Accountants en Adviseurs beschikt over (een netwerk van) professionals en maakt onderdeel uit van het internationale netwerk van Morison KSi, waardoor wij het vak in de volle breedte uit kunnen oefenen. Onze cliënten - regionaal, landelijk en internationaal opererende organisaties binnen het (grotere) MKB, de profit- als ook in de non-profitsector  zijn bij ons in goede handen. Verantwoording nemen en toegevoegde waarde bieden staan centraal. De klant moet zorgeloos kunnen ondernemen, wij regelen het. En wie weet binnenkort met jou in ons team…