Ruimte en verantwoordelijkheid

om te groeien

Blog

Werken bij Kallen Accountants en Adviseurs

Heb je het gevoel dat er iets ontbreekt in je huidige baan maar weet je niet wat?

Wij weten het wel! Je werkt nog niet bij Kallen Accountants en Adviseurs! Een beetje vreemd, want er zijn een heleboel redenen te bedenken waarom je eigenlijk vandaag nog moet solliciteren. Om je tegemoet te komen – want zo zijn we – zetten we er een paar voor je op een rij.

1. Wij hebben vertrouwen in jou
Je kent ze vast wel. Van die werkgevers die je een baan aanbieden vanwege je kennis en expertise en je vervolgens gaan vertellen hoe je je werk moet doen. Zo zijn wij niet! Wij schatten jouw competenties op waarde en geven je alle ruimte om je functie in te vullen. Zo heb jij de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen en benutten wij jouw kwaliteiten optimaal.

2. Wij begrijpen dat jouw inzet beloond moet worden
We beseffen dat we best veel van onze medewerkers vragen. We vinden het belangrijk dat je verantwoordelijk en zelfstandig bent, maar ook leergierig en ambitieus. We zien graag dat je communicatief sterk bent, maar ook dat je affiniteit hebt met automatisering en dat je een proactieve houding hebt. We zijn ons ervan bewust dat daar iets tegenover moet staan en daarom tonen wij onze waardering voor jouw inzet met een fijn salaris dat bij jouw opleiding en ervaring past.

3. Wij weten dat de boog niet altijd gespannen kan zijn
Waar hard wordt gewerkt moet ook ruimte zijn voor ontspanning, en hoe fijn jouw job ook is, je privéleven is minstens zo belangrijk. Om een goede werk-privé balans te waarborgen bieden wij jou maar liefst 29 verlofdagen aan.

4. Wij vinden een plezierige werksfeer heel belangrijk
Om je werk goed te kunnen doen is een fijne sfeer op de werkvloer van groot belang. Bij Kallen Accountants en Adviseurs vind je collega’s van alle leeftijden die op een informele en ongedwongen manier met elkaar omgaan en altijd bereid zijn om waar nodig een helpende hand te bieden. De organisatie is plat en de lijnen zijn kort, wat ons in staat stelt om efficiënt en klantvriendelijk te werken. Bovendien houden we te allen tijde de humor erin voor de broodnodige momenten van ontspanning.

5. Je hoeft niet elke vrijdagmiddag naar de kroeg
Begrijp ons niet verkeerd, we drinken graag zo nu en dan samen een biertje om het weekend in te luiden, maar wij zijn tegelijkertijd een no-nonsense organisatie die jouw privacy respecteert. Niks moet, maar alles mag, dus dat betekent wél gezelligheid maar geen groepsdruk.

Natuurlijk is er nog veel meer!
Natuurlijk valt er nog veel meer te vertellen. Zo hebben we het nog niet gehad over onze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, je doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid om thuis te werken. Zullen we daar tijdens je sollicitatiegesprek wat dieper op ingaan?
 

 

Blijf op de hoogte. Meld u aan voor onze nieuwsbrief.