Corona-update 

Coronavirus update

Het coronavirus zorgt ook in Nederland voor ingrijpende maatregelen. Dit kan grote gevolgen hebben, ook voor u als ondernemer. Daarom staan wij ook nu gewoon voor u klaar om u te helpen en waar nodig te adviseren.

Ons kantoor is, zolang het kan, gewoon geopend, en telefonisch bereikbaar. Wij volgen binnen kantoor de richtlijnen van het RIVM strikt op (afstand en hygiëne). Alle belangrijke nieuwe ontwikkelingen die voor u van belang zouden kunnen zijn, worden door ons op onze website opgenomen onder de actualiteiten  / nieuws items, of via mailings verstrekt. 

Heeft u voor die tijd een vraag of wilt u advies? U kunt uw contactpersoon altijd telefonisch of per mail bereiken. Natuurlijk zullen wij zoveel als mogelijk al proactief met u meedenken.

Mocht het tot een (tijdelijke) lockdown komen dan zullen onze medewerkers uiteraard vanuit thuis werken. Zij blijven per mail of telefonisch bereikbaar. Ons kantoor in Geleen zal  dan, met een minimale bezetting, bereikbaar blijven voor afgifte van stukken, zodat onze medewerkers onze diensten voor u zoveel als mogelijk kunnen continueren. Onze medewerkers nemen contact met u op om aanlevering van stukken zoveel als mogelijk te bewerkstelligen.

Wij houden u up to date

Uiteraard houden wij de berichtgeving en de overheidsmaatregelen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Zo kunnen wij u altijd van een actueel en passend advies voorzien. Wij ondersteunen u graag als u gebruik wilt maken van de Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW) voor uw medewerkers, uitstel van belastingbetaling of een vermindering van een voorlopige aanslag wilt aanvragen. Onze loonadviseur kan u informeren rondom de eventuele arbeidsrechtelijke gevolgen.

Tot slot wensen wij u sterkte in deze vreemde en moeilijke tijden.  

Blijf op de hoogte. Meld u aan voor onze nieuwsbrief.