Startersdesk

Uitsluitend ondernemingen in de eerste drie beginjaren van hun bestaan komen in aanmerking voor de Kallen Accountants en Adviseurs Startersdesk. Kwalificatietoetsing en/of acceptatie van een onderneming óf van een nog op te zetten onderneming als cliënt van Kallen Accountants en Adviseurs is volledig voorbehouden aan Kallen Accountants en Adviseurs.

Complete integrale dienstverlening: een goede start!
De startersdesk biedt aan gekwalificeerde starters alle diensten van Kallen Accountants en Adviseurs tegen gereduceerd tarief. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wenst te maken:

  • Accountancy (o.a. administratie verzorgen, btw-aangifte, jaarrekening, opzetten financieringsstructuur, liquiditeitsbegroting)
  • Fiscaliteit (o.a. verzorgen van IB en VPB-aangiften).
  • Advisering over o.a. rechtsvorm, fiscale structuur, inrichting administratie en contracten.
  • Loonadvisering, -verwerking, -administratie en arbeidsrechtelijke vraagstukken.
  • In samenwerking met andere professionele partijen begeleiding in de samenstelling van een afgewogen pakket privé en zakelijke verzekeringen.

Zelf uw boekhouding doen
Indien u zelf uw boekhouding wilt doen, kan dat natuurlijk ook. In dat geval ondersteunen wij u via gebruiksvriendelijke online boekhoudpakketten. Als niet-boekhoudkundig onderlegde ondernemer kunt u zó op een begrijpelijke manier inkomsten en uitgaven handig invoeren en bijhouden. Voordeel is dat de specialisten van de Kallen Accountants en Adviseurs Startersdesk online bij u kunnen inloggen en zo uw administratie kunnen monitoren en waar nodig correcties aanbrengen of aan de bel trekken als dit nodig is.

Handen vrij om te ondernemen
In een complexe wereld waarin risico's steeds groter worden, houden met onze allround visie wij een vinger aan de pols bij onze klanten. Dat doen we al meer dan 60 jaar, pragmatisch, praktijkgericht, adequaat en pro-actief. Zo kunt u blijven doen waar u goed in bent: ondernemen! Gegarandeerd dat u ook na de eerste drie beginjaren van uw onderneming klant wilt blijven bij Kallen Accountants en Adviseurs.

 

Uw team:

Ralph W.J.J. Kösters AA

Partner - Accountant

r.kosters@kallenaccountants.nl