Vacatures


Kallen Accountants en Adviseurs is een accountancy en advieskantoor op het gebied van fiscaliteiten en HRM services.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega.

Zelfstandig aangifte medewerker – 40 uur per week

Als zelfstandig aangiftemedewerker richt je je op het opstellen van meer complexe aangiften en het geven van lichte / mindercomplexe belastingadviezen. Je controleert aangiften en je bent aanspreekpunt voor Assistent-Accountants inzake fiscale aspecten. Je draagt zorg voor een goede dossiervorming en -beheer. Je handelt overeenkomstig de van toepassing zijnde richtlijnen en kwaliteitsstandaarden. Je onderhoudt contact met de cliënt voor de uitvoering van de opdracht  en je bent verantwoordelijk voor de uitstelregeling. Tevens verzorg je eenvoudige belastingadviezen. Ook stel je bezwaarschriften op en bied je ondersteuning bij bezwaarprocedures.

Je werkzaamheden:

 • Je stelt belastingaangiften op;
 • Je stelt fiscale jaarrapporten op;
 • Je verzorgt belastingadviezen;
 • signaleert adviesopdrachten en voert deze uit.

Hoe jouw werkdag eruit ziet?

Je begint de dag met een kop koffie en een kort overleg met de teamleider en bekijkt samen met het team welke werkzaamheden je gaat uitvoeren. Allereerst check je je mails en kijkt of er zaken zijn die met spoed afgehandeld moeten worden en eventueel neem je hierover contact op met de klant. Daarna aan de slag met het fiscaal jaarrapport van de ingeplande klant en het verzorgen van de betreffende aangiftes IB, of VPB. Met vragen kun je direct bij een van je collega’s terecht. Vervolgens een halfuurtje pauze, waarin je een blokje om kunt lopen, of eventueel een kaartje kunt leggen met je collega’s. Na de pauze even overleg met een collega om de knelpunten van een VPB aangifte te bespreken en vervolgens deze verder afwerken. Heb je meer feedback nodig, dan loop je gelijk even bij je directe collega, of fiscaal partner binnen en overlegt hierover met hem. Tussendoor nog enkele mails afhandelen en kijken wat er voor morgen op het programma staat. Aan het eind van de dag draag je zorg voor een goede afhandeling van het dossier en tenslotte vul je je uren in, zodat alles meteen goed geregistreerd is.

Functie eisen:

 • Je hebt een afgeronde VWO opleiding, HBO-Fiscale Economie / Fiscaal Recht en studerend voor of in de afrondende fase van de CB of FB opleiding;
 • Je hebt relevante werkervaring bij voorkeur op een accountantskantoor of bij de belastingdienst;
 • Je vindt het vanzelfsprekend om je vakkennis bij te houden;

Eigenschappen die Kallen Accountants en Adviseurs zoekt in jou:

 • Je bent nauwkeurig en vakkundig;
 • Je bent kwaliteits- en resultaatgericht;
 • Je kunt goed samenwerken;
 • Je beschikt over goede schriftelijke- en mondelinge vaardigheden;
 • Je bent klantgericht en initiatiefrijk;
 • Je hebt organisatievermogen.

Werken bij Kallen Accountants en Adviseurs betekent werken bij een organisatie die jouw het volgende te bieden heeft:

 • Een afwisselende en uitdagende functie met ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
 • Verantwoordelijk werk binnen een professionele organisatie waar opleiding en coaching vanzelfsprekend zijn.
 • Een goede work-life balance en collegialiteit staan bij ons voorop.
 • Korte lijnen die een optimale dienstverlening ten goede komen.
 • Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. 

Wie is Kallen Accountants en Adviseurs nu eigenlijk?

Het kantoor van Kallen Accountants en Adviseurs is gevestigd in Geleen (Limburg), opgericht in 1955 zijn wij reeds meer dan 60 jaar actief, maar nog steeds bij de tijd. Kallen Accountants en Adviseurs is van oudsher werkzaam, voornamelijk binnen het MKB bij zowel profit als non-profit organisaties. Binnen het kantoor bieden wij aan onze klanten een breed dienstverleningspakket op het gebied van accountancy, fiscaliteit, HRM en consultancy. Internationaal is Kallen Accountants en Adviseurs aangesloten bij het Morison KSi-netwerk om internationale vraagstukken te kunnen oplossen. Met circa 30 medewerkers is de cultuur binnen de organisatie open en vriendschappelijk en heerst er een collegiale sfeer tussen de diverse medewerkers onderling.

Nieuwsgierig?

Stuur je motivatie en CV naar werk@kallenaccountants.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Iwan Houtvast of Dion Daemen, telefonisch te bereiken op tel.nr. 046-474 94 40.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Staat jouw ideale vacature er niet tussen, maar wil je wel graag bij Kallen Accountants en Adviseurs werken? Stuur dan een open sollicitatie naar het volgende mailadres: werk@kallenaccountants.nl. Misschien zijn er op termijn mogelijkheden en/of kan jij ons overtuigen waarom jij van toegevoegde waarde bent voor onze organisatie.